fbpx
Сряда, 21 Октомври 2015 18:12 Written by 

В битката за Сандански със спекулации

Чета и слушам интервюта на всякакви кандидати да стават политици. Не море, а океан от фантазии за това как могат да направят живота на многострадалния български народ слънчев и песен. Попадна ми интервю на един стар познайник на обществеността в Сандански. Крум Тренков. Господи, помилуй нас грешните, ако хора с такъв морал се наричат светци и без срам и очи както е казал народа говорят за себе си. Уважаеми или неуважаеми по-скоро господине. Говорите за себе си като за цитирам”счетоводител на български и гръцки фирми”, както и , че имате пак цитирам от интервюто ви” собствена фирма”. Как не ви е срам? Официална справка от октомври тази година на Дирекция Регионална служба по заетостта - Благоевград , която ми попадна, сочи че от 12.05.2015г. сте регистриран като безработно лице от 12.05.2015 и до настоящият момент сте такъв.
Т.е. вие сте безработен и си търсите работа. Кое е вярно, господин Тренков? Това, че сте безработен или това, че сте бизнесмен, счетоводител на български и гръцки фирми? И, защо подценявате преценката на избирателя, че не може да различи лъжеца от честния човек. В същност това е запазена марка на политическата партия РЗС, към която принадлежите и се кандидатирате от листата й за общински съветник. Зарсамете се! Нека избирателите на община Сандански преценят кой заслужава доверието им. Вие, явно не, тъй като се впускате в политическа надпревара с лъжи! Дано си намерите работа, това ви пожелавам от сърце.
Андрей Попниколов, обикновен избирател

 

Видяна 2384 пъти
Рейтинг
(3 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.