fbpx
Сряда, 21 Октомври 2015 18:12 Written by 

В битката за Сандански със спекулации

Чета и слушам интервюта на всякакви кандидати да стават политици. Не море, а океан от фантазии за това как могат да направят живота на многострадалния български народ слънчев и песен. Попадна ми интервю на един стар познайник на обществеността в Сандански. Крум Тренков. Господи, помилуй нас грешните, ако хора с такъв морал се наричат светци и без срам и очи както е казал народа говорят за себе си. Уважаеми или неуважаеми по-скоро господине. Говорите за себе си като за цитирам”счетоводител на български и гръцки фирми”, както и , че имате пак цитирам от интервюто ви” собствена фирма”. Как не ви е срам? Официална справка от октомври тази година на Дирекция Регионална служба по заетостта - Благоевград , която ми попадна, сочи че от 12.05.2015г. сте регистриран като безработно лице от 12.05.2015 и до настоящият момент сте такъв.
Т.е. вие сте безработен и си търсите работа. Кое е вярно, господин Тренков? Това, че сте безработен или това, че сте бизнесмен, счетоводител на български и гръцки фирми? И, защо подценявате преценката на избирателя, че не може да различи лъжеца от честния човек. В същност това е запазена марка на политическата партия РЗС, към която принадлежите и се кандидатирате от листата й за общински съветник. Зарсамете се! Нека избирателите на община Сандански преценят кой заслужава доверието им. Вие, явно не, тъй като се впускате в политическа надпревара с лъжи! Дано си намерите работа, това ви пожелавам от сърце.
Андрей Попниколов, обикновен избирател

 

Видяна 2266 пъти
Рейтинг
(3 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.