fbpx
Сряда, 21 Октомври 2015 18:15 Written by 
Атанас Василев от РЗС - Сандански на съд за клевета Андон Тотев заедно с инвеститори открива един от големите обекти в Сандански

Атанас Василев от РЗС - Сандански на съд за клевета

Районен съд Благоевград ще гледа дело за клевета, заведено от кандидатът за четвърти мандат Андон Тотев срещу Атанас Василев от ПП”РЗС”. На 6 ноември 2015 година , съдът ще заседава по отправени обвинения от страна на Василев в публикация във вестник „Струма”, брой 217 от 19-22 септември 2015 година. В статията представителят на РЗС приписва неизвършени от Тотев престъпления в качеството му на кмет на община Сандански в продължение на 12 години, с което не само се накърняват доброто му име в обществото, но и цели да повлияе на положителната обществена оценка на кандидат-кмета на предстоящите избори на 25 октомври, тази година. Андон Тотев се кандидатира като независим кмет за четвърти мандат. В статията представителят от ПП”РЗС” говори за Тотев, като : “Тотевизъм значи упадък, кражби и дебелашки цинизми“. В статията още Атанас Василев прави определения, с които кандидат-кметът е представен като: “самозабравил се дерибей, изживяващ се като феодал”. Припомняме, че идеята за завеждане на наказателно дело от частен характер е на Инициативният комитет издигнал кандидатурата на Андон Тотев на предстоящите местни избори на 25 октомври тази година. Исканото обезщетение от страна на Тотев е в размер на 20 хиляди лева. Сумата ще бъде дарена благотворително, уточни Андон Тотев.

 

 

Видяна 3203 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.