fbpx
Понеделник, 19 Октомври 2015 21:03 Written by 
Андон Тотев: В следващите четири години индустриалните зони в община Сандански ще получат развитие Андон Тотев заедно с инвеститори открива един от големите обекти в Сандански

Андон Тотев: В следващите четири години индустриалните зони в община Сандански ще получат развитие

Комплекс от мерки ще бъдат взети с цел повишаване атрактивността и конкурентоспособността на локациите в община Сандански. Това е предвидено в програмата за развиите на общината в следващ 4 годишен период от кандидатът за четвърти мандат Андон Тотев. Дейностите в тази посока предвиждат доразвиване инфраструктурата в уличната и пътна мрежа в промишлените зони, както и цялостна реконструкция на уличната и пътната мрежа в промишлената част на Сандански. „Преди 12 години, когато поех поста кмет на община Сандански липсваше осветление, улиците бяха тъмни в целия град. Три мандата по-късно това вече е в миналото. В следващите години, ако получа доверието Ви ще продължа да надграждам постигнатото в тази посока и в промишлените и индустриални зони в общината. Целта ми е в Сандански да продължат да се наливат средства от инвеститори, каквито вече има, а с това доведе до разкриване на стотици работни места. „Била”, „Кауфланд”, „Пени” са само част от чуждестранните инвестиции, които се направиха в общината, благодарение на постоянната ми и балансирана политика, която водих с предприемачите”, подчерта кандидатът за кметския пост Андон Тотев. За да получат по-атрактивен вид промишлените и индустриални зони ще бъдат облагородени със зоните за отдих. Ще бъдат поставени и информационни табели, с цел обозначаване на териториията. Оптимист съм, че и в тази посока ще има резултати, тъй като вече има разработени проекти, подчерта още кметът успешно развил община Сандански в продължение на 12 години. На последните местни избори Андон Тотев взе превес над претендентите за кмет на община Сандански с 53,76% от общия брой гласоподаватели.

 

 

Видяна 2227 пъти
Рейтинг
(1 Глас)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.