fbpx
Събота, 15 Ноември 2014 00:03 Written by 

Националното изложение на производителите БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА

Националното изложение на производителите БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА

От 17 до 22 ноември Сандански ще бъде домакин на традиционната среща на родните производители с техните клиенти и партньори от града и региона - Националното изложение на производителите БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА, което се провежда в Дома на културата и на откритите площи пред него.

Всеки ден от 10:00 до 19:00 часа посетителите могат да се потопят в разнообразието на модни, стилни и не на последно място на добри цени - облекла, аксесоари и всичко необходимо, за да се почувстваме елегантни и модерни. На щандовете на изложението се предлагат дамски и младежки официални и спортни облекла, кожени якета и палта, качествено бельо от български производители, бижута и аксесоари. Голям е изборът и за силния пол, който включва ризи, сака, панталони, трикотаж, спортни облекла. Помислено е и за нестандартните господа – предлагат се връхни, ежедневни облекла и трикотаж за „големи мъже”. Не са забравени и децата от всички възрасти - на изложението могат да се намерят както бебешки и детски, така и тинейджърски и младежки облекла, чанти и раници.

Изложението ще продължи до 22 ноември - събота в Дома на културата в Сандански и със сигурност ще радва санданчани с голям избор на качествени облекла на ниски цени.

Видяна 1828 пъти
Рейтинг
(1 Глас)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.