fbpx
Четвъртък, 19 Ноември 2015 21:11 Written by 
Кметът Кирил Котев ще се срещне с всички кметове и кметски наместници Кирил Котев

Кметът Кирил Котев ще се срещне с всички кметове и кметски наместници

На срещата, която ще бъде първа за новоизбрания кмет Кирил Котев предстои всички кметове на кметства и кметски наместници да бъдат запознати с основните си задължения и правомощия, както и мястото на кметствата в административно териториалното устройство на Р. България.
Всички ще получат разяснения за условията за даване на разрешително за сеч, както и разяснения за попълването на превозен билет и работа с общинска марка, което с оглед настъпването на зимния сезон и все по голямата нужда от дърва за огрев е изключително важно и наложително да се започне активната работа на кметовете и кметските наместници, които по населените места са основните лица, които се занимават с тази дейност. Всички техни отговорности са записани в разпоредбите на Закона за горите.

На съвещанието ще бъдат раздадени и печатите и щемпелите за нотариални удостоверения на кметовете, които бяха избрани с пряк избор в населените места с население над 100 човека, а именно 23-ма кмета с пряк избор.

Видяна 1856 пъти
Рейтинг
(3 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.