fbpx
Вторник, 31 Януари 2017 22:55 Written by 
Стартира данъчната кампания в община Сандански община Сандански

Стартира данъчната кампания в община Сандански

На 1 февруари /сряда/, община Сандански поставя началото на кампанията по заплащане на местните данъци и такси за настоящата 2017г.

Всички данъчно задължените лица, които предплатят до 2 май /включително/ 2017г. своите задължения в пълен размер  ще се възползват от  5% отстъпка.

Такса битови отпадъци, данък върху недвижимите имоти и данък върху превозните средства гражданите могат да заплатят всеки работен ден на касите в сградата на Общинска администрация Сандански, намираща се на бул. Свобода № 14 или по банковата сметка на Община Сандански в Общинска банка АД:                                                                                 

- BIC SOMBBGSF                                             

- сметка IBAN BG11SOMB91308460554044                

- вид плащане:

442100 – данък върху недвижимите имот и      

442400 - такса битови отпадъци              

442300 – данък върху превозните средства                         

Важно за санданчани е да знаят, че местните данъци и такси могат да бъдат заплатени на две равни вноски в следните срокове – до 30 юни /първа вноска/ и до 31 октомври /втора вноска/ на годината, за която е дължим. След изтичане на сроковете за погасяване на първа и втора вноска на незаплатилите започват да текат лихви.

Промени в промилите на данък недвижими имоти и данък върху превозните средства няма. Увеличение има в промилите на такса битови отпадъци.

Oбщина Сандански - медиен партньор на SandanskiNews

Видяна 1776 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.