fbpx
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42
Сряда, 15 Януари 2014 10:32 Автор 

Дядо Стойчо от с. Склаве посрещна своя стотен рожден ден

Точно на 14 януари 1914 г. се ражда Стойчо Шутраков. Днес, след 100 години дядото е в добро здраве и кондиция. Заобиколен от цялото си семейство  ветерана от войните не можа да скрие вълнението си от този ден, в който се събира с всичките си 5 деца,9  внуци и правнуци.

Макар, че животът му не протича никак леко, тъй като семейството загубва едно дете дядо Стойчо запазва ведрия си дух, а очите му блестят по младежки и до ден днешен.

Специално за неговия празник подаръци изпрати кмета на община Сандански Андон Тотев, които му бяха поднесени с пожелания за здраве и дълголетие от заместник кмета на община Сандански Мария Чинкова.
Задружността на семейството  и обичта на близките направиха рожденика изключително щастлив, а една от неговите внучки подари на дядо си ръчно изработено върху картон фамилно дърво, което ще стои закачено на стената и ще се допълва и расте.

Сред гостите на дядо Стойчо бяха и кмета на с. Склаве Павел Пъхнев и специалисти от местното читалище.

Видяна 2015 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.