fbpx
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42
Сряда, 15 Януари 2014 10:32 Автор 

Дядо Стойчо от с. Склаве посрещна своя стотен рожден ден

Точно на 14 януари 1914 г. се ражда Стойчо Шутраков. Днес, след 100 години дядото е в добро здраве и кондиция. Заобиколен от цялото си семейство  ветерана от войните не можа да скрие вълнението си от този ден, в който се събира с всичките си 5 деца,9  внуци и правнуци.

Макар, че животът му не протича никак леко, тъй като семейството загубва едно дете дядо Стойчо запазва ведрия си дух, а очите му блестят по младежки и до ден днешен.

Специално за неговия празник подаръци изпрати кмета на община Сандански Андон Тотев, които му бяха поднесени с пожелания за здраве и дълголетие от заместник кмета на община Сандански Мария Чинкова.
Задружността на семейството  и обичта на близките направиха рожденика изключително щастлив, а една от неговите внучки подари на дядо си ръчно изработено върху картон фамилно дърво, което ще стои закачено на стената и ще се допълва и расте.

Сред гостите на дядо Стойчо бяха и кмета на с. Склаве Павел Пъхнев и специалисти от местното читалище.

Видяна 1886 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.