fbpx
Неделя, 16 Февруари 2014 07:41 Written by 

ЦДГ № 4 „Радост” започнаха информационни срещи с родители по повод предстоящия мащабен ремонт

Директорката на детското заведение Павлина Яновска започна провеждането на родителски срещи по групи, за да информира родителите на малчуганите за големият ремонт, който предстои по спечелен от община Сандански проект за „Рехабилитация на ЦДГ № 4 „Радост”.

„Когато ми съобщиха, че проекта е спечелен и ще започнем ремонта се зарадвах, но и притесних, тъй като знам, че това ще създаде известни неудобства за родителите” – каза директорката. Тя сподели, че тази рехабилитация е нейна сбъдната мечта и градината ще си работи, децата ще бъдат обгрижвани с необходимото внимание и всички мерки за тяхната безопасност ще бъдат взети. Групите ще бъдат смесвани и ремонта ще се извършва на части, за да не се прекъсва работата на детското заведение.

В момента тече процедура по избор на изпълнител и се очаква ремонтните дейности да стартират скоро.

В една от групите на родителската среща освен информация за проекта на родителите бе представена и презентация на тема „Агресията у децата”, нейните прояви и начините да се справяме с нея. В края на срещата родителите изразиха своята подкрепа и обещаха да бъдат търпеливи към временните промени в името на една по-хубава, приветлива и чиста детска градина.

Видяна 1641 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.