fbpx
Четвъртък, 13 Март 2014 10:59 Written by 

Ученици от ЗПГ „Климент Тимирязев” и Гимназия „Яне Сандански” поеха управлението на Сандански за ден

Инициативата „Мениджър за един ден” се проведе за пореден път в Общинска администрация гр. Сандански, която стана домакин на бъдещите мениджъри.

Общо 11 ученика от 10 и 11 клас на две от големите гимназии в града се включиха в инициативата и с желание и интерес се заеха със сериозните целеви задачи, които стоят пред управляващите в града. Бъдещите мениджъри бяха посрещнати лично от кмета на общината Андон Тотев, който разказа накратко за град Сандански и прилежащите му села и сподели, че е изключително приятно изненадан от високото ниво на обучение на учениците и се надява този един ден възможност за практика да им бъде полезен в бъдеще при тяхното професионално израстване.

Денят на бъдещите мениджъри бе изцяло запълнен със определени ролеви задачи в различни сфери, касаещи работата на Общинската администрация. Бяха сформирани екипи, които в края на деня направиха своите презентации по зададените теми.

Учениците от Гимназия „Яне Сандански” – Валерия Николова, Ивана Орешарова, Ива Котулова, Мария Парабелска и Ивана Терзиева подготвиха празнична програма по случай патронния празник на своето училище и примерен бюджет за  празника.

Марина Попова и Симона Цекова от ЗПГ изработиха креативно лого и слоган с марката Сандански.

Милена Стойкова и Калина Шапкова работиха на тема премахване на стреса в експертите и предложиха изключително в крак с времето метода „Тийм билдинг” . Впечатление направиха и със своята празнична програма за посрещане на пролетта, в която конкретно, ясно и точно показаха своите познания на Културния календар на Сандански, неговите танцови състави, именити автори и творци.

Петя Велкова и Димитрина Костова съвсем като истински мениджъри направиха атестация една на друга

В края на първия работен за бъдещите мениджъри те получиха сертификати за постижение, с които се снимаха за спомен от техния първи работен ден като мениджъри.

 

Видяна 2175 пъти
Рейтинг
(3 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.