fbpx
Четвъртък, 13 Март 2014 10:59 Written by 

Ученици от ЗПГ „Климент Тимирязев” и Гимназия „Яне Сандански” поеха управлението на Сандански за ден

Инициативата „Мениджър за един ден” се проведе за пореден път в Общинска администрация гр. Сандански, която стана домакин на бъдещите мениджъри.

Общо 11 ученика от 10 и 11 клас на две от големите гимназии в града се включиха в инициативата и с желание и интерес се заеха със сериозните целеви задачи, които стоят пред управляващите в града. Бъдещите мениджъри бяха посрещнати лично от кмета на общината Андон Тотев, който разказа накратко за град Сандански и прилежащите му села и сподели, че е изключително приятно изненадан от високото ниво на обучение на учениците и се надява този един ден възможност за практика да им бъде полезен в бъдеще при тяхното професионално израстване.

Денят на бъдещите мениджъри бе изцяло запълнен със определени ролеви задачи в различни сфери, касаещи работата на Общинската администрация. Бяха сформирани екипи, които в края на деня направиха своите презентации по зададените теми.

Учениците от Гимназия „Яне Сандански” – Валерия Николова, Ивана Орешарова, Ива Котулова, Мария Парабелска и Ивана Терзиева подготвиха празнична програма по случай патронния празник на своето училище и примерен бюджет за  празника.

Марина Попова и Симона Цекова от ЗПГ изработиха креативно лого и слоган с марката Сандански.

Милена Стойкова и Калина Шапкова работиха на тема премахване на стреса в експертите и предложиха изключително в крак с времето метода „Тийм билдинг” . Впечатление направиха и със своята празнична програма за посрещане на пролетта, в която конкретно, ясно и точно показаха своите познания на Културния календар на Сандански, неговите танцови състави, именити автори и творци.

Петя Велкова и Димитрина Костова съвсем като истински мениджъри направиха атестация една на друга

В края на първия работен за бъдещите мениджъри те получиха сертификати за постижение, с които се снимаха за спомен от техния първи работен ден като мениджъри.

 

Видяна 2097 пъти
Рейтинг
(3 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.