fbpx
Понеделник, 31 Март 2014 11:04 Written by 

„My dance=My way” напълни залата на Дома на културата в Сандански

„My dance=My way” напълни залата на Дома на културата в Сандански

С грандиозен концерт Танцова формация "The hopers" напълни голямата зала на Дома на културата в гр. Сандански. Деца от различните възрастови групи зарадваха публиката с уникални хип- хоп изпълнения, атрактивни костюми и много любов към изкуството на танца. Ръководителката на формацията - Невена Станкова и нейните възпитаници получиха заслужени аплодисменти от публиката в препълнената зала. На сцената и зад кулисите еуфорията изпълваше всяка частица от пространството.

Благотворителният спектакъл е в подкрепа на две от възрастовите групи The Hopers и The Hopers Juniors, които си спечелиха квота за участие на световните финали DWC в Португалия. Грандиозният танцов спектакъл бе открит от Духовият оркестър, който подгря публиката с чудесните си изпълнения в подкрепа на сътрудничеството с танцовата формация.

Всички събрани средства от закупените билети за спектакъла  ще бъдат оползотворени за заминаването на момичетата на световните финали в Португалия.

Пожелаваме им успех!

Видяна 1696 пъти
Рейтинг
(3 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.