fbpx
Понеделник, 28 Април 2014 09:32 Written by 

11 двойки честваха своите „златни” и „сребърни сватби”...

Под егидата на кмета на община Сандански Андон Тотев 11 двойки, сключили бракове през 1964 г. и 1989 г. честваха своите 50 и 25 годишнини.  Изключителната организация и тържественост на събитието впечатлиха семействата, които бяха посрещнати със сладка пита с локум.

Всички гости имаха възможност да се насладят на празничната програма, която започна с Младежкия духов оркестър към община Сандански, който повдигна настроението и заваляха наздравиците. Секретарят на община Сандански Лидия Матеева приветства всички с цитат от „Колко си хубава” на Христо Фотев и пожела на празнуващите много здрава, уют и любов. Кулминацията на вълнуващия за всички празнуващи ден бе възможността всички двойки да „преподпишат” своите бракове в присъствието на длъжностно лице по гражданско състояние Марияна Георгиева в Летописната книга на община Сандански

Всяко семейство получи и по бутилка шампанско, осигурено от кмета на общината Андон Тотев. Празникът завърши късно вечерта и всички двойки изключително щастливи и усмихнати не пропуснаха да благодарят на организатора-община Сандански за предоставената възможност да отбележат този важен ден в живота на всеки.

Видяна 1326 пъти
Рейтинг
(1 Глас)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.