fbpx
Понеделник, 30 Юни 2014 18:13 Written by 

С грандиозен концерт и Лео, Део и Играта ТФ „Феерия” отбелязаха своята 20-та годишнина

С грандиозен концерт и Лео, Део и Играта ТФ „Феерия” отбелязаха своята 20-та годишнина

Летния театър на Сандански се оказа тесен да побере всички фенове, приятели и близки на прекрасните момичета от Feeria Dance Formation, които отпразнуваха грандиозно своя 20  - ти рожден ден и 20 години творческа дейност. Ръководителките Снежана и Таня Николови не спираха да приковават вниманието на публиката със своите момичета, изненади и танци.

Професионалната хореография, интересните костюми и усмивки през цялото време бяха бурно аплодирани от публиката, а демонстрацията на всички купи, медали, плакети и награди, спечелени през тези 20 години труд доказа професионализма и успехите на санданските феерии.

Истински фурор и стълкновение предизвикаха и тримата любимци на публиката – Лео, Део и Играта, които вдигнаха градуса на настроението на макс. И както на рожден ден всички малки и големи се почерпиха с вкусна торта, а ръководителките майка и дъщеря Николови бяха изненадани с подаръци от своите танцьори, като истинско умиление у всички предизвикаха бебешките подаръци за неродената още дъщеричка на Снежана Николова.

Галерия:

Видяна 1779 пъти
Рейтинг
(3 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.