fbpx
Четвъртък, 03 Юли 2014 18:48 Written by 

Езикова школа „Делфин” Сандански раздаде езикови сертификати на най-малките си ученици

Най-малки делфинчета от Езикова школа „ДЕЛФИН” –гр. Сандански успешно завършиха учебната година! На специално организирани тържества те пяха, танцуваха и се веселиха от сърце, като не пропуснаха и възможността да покажат  какво са научили през учебната година. На тържеството присъстваха много гости, родители, баби и дядовци, пред които малките ученици бяха наградени тържествено със специален сертификат за владеене на английски език. Сертификатите са от Асоциацията на Кеймбридж училищата в България, на която Частна Езикова школа „ДЕЛФИН” е член вече втора година и затова всички ученици, които успешно са издържали финалният годишен тест, получават така престижният езиков сертификат, който е доказателство за техните езикови умения и знания.Директорката на школата Дафинка Стоянова пожела на своите най-малки ученици много успех и занапред и ВЕСЕЛА ВАКАНЦИЯ.
 В момента текат репетиции и трескава подготовка за още по-голямото събитие – отбелязване края на учебната година за големите ученици на Езикова школа „ДЕЛФИН” . Утре - 04 юли от 19.00 часа на тържествена церемония в конферентната зала на Парк-хотел „Пирин” – гр. Сандански предстои тържествено награждаване и връчване както на езиковите сертификати на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България, така и на международните сертификати за владеене на английски език за учениците които са се явили на международните езикови изпити на Кеймбридж, организирани от Британски съвет – България. Сертификатите имат международна стойност и са изключително ценни, затова учениците чакат с голямо вълнение този момент. Те са награда и доказателство за техния неуморен труд и постоянство в обучението им по английски език. Всички ученици, родители и приятели на Езикова школа „ДЕЛФИН” са поканени!

Галерия:

Видяна 1209 пъти
Рейтинг
(1 Глас)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.