fbpx
Събота, 05 Юли 2014 00:22 Written by 

„Делфинчетата” от езикова школа „Делфин” Сандански получиха...

„Делфинчетата” от езикова школа „Делфин” Сандански получиха своите езикови сертификати

На празнична церемония в Парк Хотел „Пирин” ръководителят на езикова школа „Делфин” в Сандански Дафина Стоянова или Мис Дафи, както всички я  наричат събра всички свои възпитаници, техните близки и роднини на голямо тържество по повод отбелязването  на края на учебната година. Преди всеки един да получи своят сертификат нейните ученици демострираха своят английски чрез интересни сценки на различн и тематики, сред които и скечове под формата на вицове на английски с превод на български.

Сертификатите, които получиха учениците са на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България и международни сертификати за учениците, които са се явили на международните езикови изпити на Кеймбридж, организирани от Британски съвет – България.

Всички присъстващи – ученици, майки, татковци, баби и дядовци бяха изключително развълнувани и горди с постиженията и постоянството на своите деца, които успешно приключиха и тази учебна година.

Галерия:

Видяна 2575 пъти
Рейтинг
(2 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.