fbpx
Понеделник, 11 Януари 2016 16:34 Written by 

Мадлен Алгафари представи в Сандански най-новата си книга „ Чувствам, следователно съм”

В препълнената зала на Интерхотел „Сандански” Мадлен Алгафари представи пред своите читатели най-новата си книга „Чувствам, следователно съм”. Самата Алгафари каза, че идва за трети път в Сандански и е изключително приятно впечатлена от все по-големия интерес към нейното творчество, което според авторката означава,че има жажда, че търсим себе си, и че нищо, никога не е изгубено.

На самата среща, която бе организирана с помощта на Вили Тегова, към която писателката се обърна със специални благодарности, всеки имаше възможност, както да чуе част от най-новата и книга, така и да задава въпроси, свързани със светоусещането ни, чувствата и нашето вътрешно аз. В края на тази вечер, от която всеки си тръгна по-усмихнат, но задавайки си повече въпроси за самия себе си, Мадлен Алгафари разписа лично всяка закупена книга, пожелавайки след кратка анкета на присъстващите да изразяват повече своите вътрешни чувства, и най-вече своята любов и обич.

На срещата присъства и заместник кмета на Община Сандански Зорица Органджиева, която поднесе поздравления и цветя от името на кмета на общината Кирил Котев.

Видяна 1891 пъти
Рейтинг
(3 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.