fbpx
Понеделник, 03 Ноември 2014 22:29 Written by 

С бурно парти Езикова школа „ DOLPHIN” отбелязаха Хелуйн

Нощта на Вси светии, която добива все по-голяма популярност и в България най-вече сред младите бе отбелязана и от малките и големи „делфинчета” от езиковата школа на Дафинка Михайлова или както всички нейни ученици я наричат Мис Дафи. Самата г-жа Михайлова сподели, че инициативата  и голяма част от организацията е на нейните по-големи ученици, които вдъхновени от традициите и забавленията отвъд океана са решили да си създадат повод да се забавляват заедно.

Над 300 ученици маскирани до неузнаваемост се събраха и забавляваха, пяха, танцуваха и играха. Специални игри и специална торта вдигнаха настроението не само на малките, но и на родителите, които придружаваха своите първокласници.

Снимките са любезно предоставени от г-жа Дафинка Михайлова| Дата: 31 октомври 2014 

Галерия:

SandanskiNews не носи отговорност за авторството на изпратените снимки. Фотографиите се публикуват след модерация и без редакционна намеса от екипа на SandanskiNews.

Видяна 2489 пъти
Рейтинг
(3 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.