fbpx
Петък, 15 Април 2016 08:24 Written by 

Старта на Weekend tour 2016

С откриването на сезона на клей в световния тенис е време и за началото на една от любимите вериги за любителите на аристократичния спорт у нас – Weekend Tour. Веригата от състезания предлага великолепна възможност да съчетаете почивката с любимите си хора и играта на тенис – при това в едни от най-предпочитаните хотели и дестинации в България.

Сезонът за 2016-а по традиция ще бъде открит в Сандански. Ограничената бройка от 32-ма участници принуди най-нетърпеливите да подадат своите заявки още в началото на месец март. На кортовете на Интерхотел Сандански в идния уикенд ще видим местният фаворит и шампион от миналата година Георги Митрев, водача в класирането от вечерните турнири „Лото“ Станислав Иванов и шампиона за 2015 в двете най-силни лиги за аматьори в страната (ИТЛ и турнирите на „Диана“) Едиз Батран.

Голямата награда за победителя в турнира ще бъде уикенд за двама, осигурен от Интерхотел Сандански, а финалистът ще се утеши с ваучер от Баболат.

Новото в тазгодишните издания на веригата е и състезанието за смесени двойки. Разбира се ще има надпревара и изцяло за дамите, като шампионката ще прибере ваучер за пазаруване от магазина на Баболат.

Повече подробности за следващите локации на Weekend tour 2016 и какви са възможностите да се включите и вие може да намерите тук: weekendtour.bg

Видяна 1059 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.