fbpx
Вторник, 13 Октомври 2015 18:06 Written by 

Андон Тотев с нов амбициозен проект за инфраструктурната политика на община Сандански

Изграждане на нови улични и булевардни артерии в община Сандански са заложени в предизборната програма на Андон Тотев, който се кандидатира за четвърти мандат на предстоящите местни избори на 25 октомври. Един от приоритетите в продължаващата инфраструктурна политика е и построяване на Северната дъга на околовръстен път – Сандански от колелото при Новия Санаториум през „Манастирчето“ до общински път за Лиляново и Попина лъка. Нова бърза връзка ще бъде изгадена и към кварталите „Изгрев” и село Поленица с град Сандански, което ще стане възможно с изграждащо се продължение на бул „Тодор Каблешков”. В село Склаве ще бъде асфалтиран околовръстния път. Цялостна реконструкция е предвидена и на дългата улица в селото и нейните разклонения.

С цел подобряване на регионалните пътни връзки за по-лесен достъп до съседните на Сандански общини Андон Тотев предвижда изграждане и на път в участъка между селата Голешево/Община Санднаски / и Парил/община Хаджидимово през Парилската седловина.

Реализиране на комплексен план за организация на движението в град Сандански, както и насърчаване на алтернативното придвиждаване, в това число ходене пеша, каране на велосипед по специализирана алейна мрежа е другият амбициозен проект на Андон Тотев в следващите четири години. Припомняме, че за 12 години успешно управляващият община Санднаски Тотев изгради около 50 километра пътна мрежа, в това число: пътя Сандански – Попина лъка, пътя за село Плоски от Е-79, още пътя Мелник- Рожен-Роженски манастир, Виногради –Хърсово, Левуново- Делчево. И, още изградена пътна инфраструктура , а именно Вълково-Рибник, Джигурово- Ласкарево. В селата Левуново и Дамяница се изградиха две нови улици. Реновираха се и редица улици в града и другите населени места в община Сандански. Положени бяха нови бетонови бордюри, асфалтобетон за осигуряване на нормално отводняване.

 

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Видяна 1368 пъти
Рейтинг
(1 Глас)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.