fbpx
Сряда, 23 Март 2016 15:42 Written by 

Община Сандански и кметството в Кашина организират еко акция за почистване на селото

Цялото село Кашина, община Сандански и местността около него ще бъдат почистени в събота, на 26 март 2016 г. Еко акцията е по повод настъпването на пролетта, предстоящите великденски празници и необходимостта от облагородяване и почистване на района, където на места са се образували малки нерегламентирани сметища.

Почистването е включено и в Общинския план за младежта в община Сандански за 2016 г. за превенция на негативни социални явления и предстои да бъде гласуван от Общински съвет – Сандански.

В съботната акция ще се включат част от ръководството на община Сандански, кметският наместник на Любовище и Кашина Борислав Арнаудов, жители на селото и ученици от ЗПГ „Климент Тимирязев” и еко клуба от Гимназия „Яне Сандански”. Община Сандански ще осигури на учениците транспорт до село Кашина, ръкавици, чували, лека закуска и отличителни тениски за участващите в почистването на селото и района.

 

 

Видяна 1641 пъти
Рейтинг
(2 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.