fbpx
Неделя, 15 Февруари 2015 20:45 Written by 

В Сандански се проведе информационна среща за развитие на селските райони

В Сандански се проведе информационна среща за развитие на селските райони

Информационната среща се организира от Асоциация на българските села, съвместно с Община Сандански. Информационната  кампания се проведе и на територията на още 33 общини в цяла България, включително и в Сандански. На срещата в присъствието на част от Общинска администрация, кметовете на населени места, земеделци и животновъди бяха разяснени възможностите за развитие и подобряване на условията за живот в селата, реализацията на проекти в селата, привличане на инвестиции в селата, както и подпомагане на активни жители при подготовката, писането и реализацията на проекти, финансирани от ЕС.

Организаторите на срещите от Асоциация на българските села са  първата си по рода неправителствена организация в България, която  представлява пред обществото и в чужбина възможностите за развитие на повече от 5000 села у нас, както и стоящите пред тях въпроси за решаване.

Производители и земеделци от района имаха възможност да получат информация по свои проекти, както и начините за кандидатстване по новия програмен период.

Видяна 1134 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.