fbpx
Понеделник, 16 Ноември 2015 22:04 Written by 

Областен информационен център организира инфо среща

Областен информационен център – Благоевград, като част от мрежата от 28 ОИЦ в цялата страна, ще се включи в националната информационна кампания „ЗАЕДНО ЗА СЪПРИЧАСТНОСТТА“. Целта на кампанията е представители на уязвимите групи да бъдат информирани за възможностите, които се предоставят от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г.

В рамките на инициативата ОИЦ - Благоевград ще проведе информационна среща в град Сандански за представяне на възможностите за включване на пазара на труда, социално включване, предоставяне на услуги в дома, обучения и др. по ОПРЧР. Срещата ще се проведе на 20 ноември 2015 година (петък) от 10.00 часа в залата на МИГ – Сандански на адрес: гр. Сандански, бул. „Свобода“ №20, ет. 1.

Информационната среща ще бъде полезна за координатори на Оперативната програма за храни, финансирана от Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица, доброволци на БЧК, общински служители и НПО, работещи с уязвимите групи, служители в центрове за социални услуги. Те ще бъдат запознати с актуална информация за предстоящи процедури, от които могат да се възползват представители на целевите им групи.

Участието Ви е безплатно.

 

 

Видяна 1208 пъти
Рейтинг
(1 Глас)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.