fbpx
Петък, 25 Декември 2015 15:15 Written by 

Дядо Коледа и Снежанка зарадваха децата на Сандански

Малките джуджета поведоха най-дългото Коледно хоро

В ранното Коледно утро двете джудженца Работливко и Щастливко повикаха Дядо Коледа и Снежанка в Сандански, които пристигнаха на площада пред Интерхотел „Сандански”, отрупани с чували, пълни с подаръци и съпроводени с чудните песни на Вокална група „Звънче” и Фолклорна детска формация „Славей”. Всички деца побързаха да се снимат с добрият Дядо Коледа и да получат своите подаръци, които от община Сандански бяха осигурили за всички деца – коледни шапчици. След празнични песни и много веселие всички деца, заедно с Дядо Коледа, Снежанка и техните джудженца, водени от Духов оркестър Сандански се отправиха по главната улица на Сандански до площад „България”, където добрият старец поседна уморен на трона на сцената до самите ясли на Рожеството Христово и тримата влъхви. Празничният ден продължи с изпълненията на „Звънче”, „Славей” и Танцов ансамбъл „Празник”, а в края всички малки и големи извиха Коледно хоро на джудженцата.

С много песни и игри децата на Сандански изпратиха Дядо Коледа и Снежанка, които обещаха догодина отново да посетят добрите и весели деца на град Сандански.

Видяна 999 пъти
Рейтинг
(3 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.