fbpx
Вторник, 22 Април 2014 18:35 Written by 

Децата на Сандански излязоха на празнично шествие...

Децата на Сандански излязоха на празнично шествие по повод Деня на Земята и предстоящия празник на града

Всички детски градини на територията на Сандански се събраха в празничния ден на централния градски площад. Най-малките жители на Сандански пременени с празнични карнавални одежди огласиха цялата главна ул. „Македония”, където с шествие под ръководството на своите ръководители се отправиха към Летния театър. Прекрасно слънце, много танци, усмивки и забавления очакваше малчуганите на емблематичния Летен театър. Вокална група „Звънче” се погрижиха за музикалното озвучаване на веселбата като всички деца бяха поканени на сцената, която се превърна в дансинг. Заместник кмета на община Сандански Мария Чинкова поздрави всички от името на кмета на общината Андон Тотев като пожела много здраве и повече такива запомнящи се моменти.

Утре, на 23 април празничните мероприятия на община Сандански ще продължат с колоездачна обиколка на общината и посрещане на иконата на Света Богородица от Мелник.

Видяна 1365 пъти
Рейтинг
(1 Глас)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.