fbpx
Сряда, 14 Октомври 2015 18:57 Written by 

АНДОН ТОТЕВ: Образованието и развитието на спорта са сред приоритетите ми за развитието на община Сандански

Построяване и модернизиране на детските образователни заведения във всички населени места е изпълненото обещание на Андон Тотев, сочи справка в предизборната му програма при встъпването му в мандат преди 4 години. Активно съдействие за подпомагане работата на заетите в сферата на образованието ще бъде оказвано и в следващ период , съгласно предизборната програма на кандидат-кметът за четвърти мандат на предстоящите местни избори на 25 октомври. В заложените перспективи в 15 точки, Андон Тотев твърдо застава зад убеждението политиката в областта на образованието и спорта да продължи. Най-успешният управленец в историята на общината и в бъдеще ще подкрепя учебните заведения в община Сандански. Реновиране на физкултурни салони и изграждане на спортни площадки са сред тенденциите в следващите години те да станат водещи в страната, категоричен е Андон Тотев.

Децата на община Сандански и близките населени места ще продължат да се радват на нови детски площадки. Такива ще бъдат изградени в още жилищни квартали на Сандански и селата, а идеята вече е заложена в проект, чието изпълнение предстои, категоричен е кандидатът за четвърти мандат Андон Тотев. Припомняме, че в последователната си политика за развитие на спорта и здравословния начин на живот в общината , едно от емблематичните места за спорт, Интернатът в парковата зона беше изцяло реновиран. Спортни площадки с открит фитнес, детски площадки с безопасни и модерни съоръжения за игра на най-малките, открити летни читални наредиха парка на Сандански до Европейско ниво. Изградени бяха и велоалеи, като тенденцията е в тази посока този вид спорт да получи своето развитие, а това да нареди Сандански сред европейските градове толериращи колоезденето.

 

 

Видяна 1572 пъти
Рейтинг
(3 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.