fbpx
Сряда, 14 Октомври 2015 18:57 Written by 

АНДОН ТОТЕВ: Образованието и развитието на спорта са сред приоритетите ми за развитието на община Сандански

Построяване и модернизиране на детските образователни заведения във всички населени места е изпълненото обещание на Андон Тотев, сочи справка в предизборната му програма при встъпването му в мандат преди 4 години. Активно съдействие за подпомагане работата на заетите в сферата на образованието ще бъде оказвано и в следващ период , съгласно предизборната програма на кандидат-кметът за четвърти мандат на предстоящите местни избори на 25 октомври. В заложените перспективи в 15 точки, Андон Тотев твърдо застава зад убеждението политиката в областта на образованието и спорта да продължи. Най-успешният управленец в историята на общината и в бъдеще ще подкрепя учебните заведения в община Сандански. Реновиране на физкултурни салони и изграждане на спортни площадки са сред тенденциите в следващите години те да станат водещи в страната, категоричен е Андон Тотев.

Децата на община Сандански и близките населени места ще продължат да се радват на нови детски площадки. Такива ще бъдат изградени в още жилищни квартали на Сандански и селата, а идеята вече е заложена в проект, чието изпълнение предстои, категоричен е кандидатът за четвърти мандат Андон Тотев. Припомняме, че в последователната си политика за развитие на спорта и здравословния начин на живот в общината , едно от емблематичните места за спорт, Интернатът в парковата зона беше изцяло реновиран. Спортни площадки с открит фитнес, детски площадки с безопасни и модерни съоръжения за игра на най-малките, открити летни читални наредиха парка на Сандански до Европейско ниво. Изградени бяха и велоалеи, като тенденцията е в тази посока този вид спорт да получи своето развитие, а това да нареди Сандански сред европейските градове толериращи колоезденето.

 

 

Видяна 1672 пъти
Рейтинг
(3 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.