fbpx
Петък, 16 Октомври 2015 21:25 Written by 

АНДОН ТОТЕВ: Продължавам политиката си в социалната сфера.

Четири големи проекти е заложил в бъдещата си програма Андон Тотев, който за четвърти път излиза в кметска надпревара. Това сочи предизборната му програма. Като продължение на сега действащата система от социални услуги, която обхваща освен града и отдалечените населени места ще бъде изграден Дом за възрастни и самотни стари хора в село Плоски.

В програмата си Андон Тотев предвижда и изгражадане на център за социална рехабилитация и интеграция на деца, като част от националната политика за предлагане на социални услуги. Кухня за хора в крайна бедност и самотни стари хора ще заработи в рамките на следващата 2016-та година , съгласно предварителният план за работа в социалната сфера на кандидат-кметът за четвърти мандат. Като един от основните акценти в бъдещата работа на Тотев е продължаване подпомагането за интерграция на хора с увреждания , като се създадат и защитени работни места, както и включването им в икономическия живот на община Сандански. Припомняме, че над 3 хиляди души социално слаби и болни хора са подпомогнати по различен начин през трите мандата на Андон Тотев. Потребителите на социалния патронаж се увеличиха двойно, а услугата обхвана и отдалечени райони на община Сандански. Построени бяха и няколко звена за работа и осигуряване на достоен живот на хора с ментални и физически увреждания, както и за самотни възрастни хора. Дом за деца с ментални увреждания „Света Неделя" в парковата зона на Сандански, Дом за възрастни хора в село Ласкарево, Център за деца в село Вълково.

 

 

Видяна 1914 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.