fbpx
Вторник, 03 Май 2016 23:50 Written by 

WAKE YOUR BODY - АКТИВНА СЪБОТА

ден посветен на активния начин на живот в гр.Сандански

 На 7 май от 10:30 часа в парк „Св.Врач” гр.Сандански, ИВЕМ ЛАЙФ и сдружение „BG Бъди активен“, със съдействието на Coca-Cola и Община Сандански, Ви канят на съвместната си инициатива „Активна събота”.

 „Активна събота“ е част от платформата Wake Your Body, която предлага еднодневна разнообразна програма, включваща в себе си събития свързани със спорт и физическа активност, в които могат да се включат широк кръг от хора: деца, родители, възрастни, хора в неравностойно положение и др.

Wake Your Body – Активна Събота ще се проведе в 15 български града в рамките на месеци: май, юни, септември.

Заповядайте с вашето семейство и приятели на нашия спортен празник, за да се забавляваме и спортуваме заедно. Wake Your Body – Активна събота е чудесен повод да се раздвижите по забавен, атрактивен и полезен начин навън в парка сред усмихнати хора.

Пълна програма на Wake Your Body – Активна събота в Сандански:
10:15 – откриване на събитието
10:30 – велокрос и крос в парковата зона на града.
11:00 – свободни занимания – тенис на маса, бадминтон, шах.
11:00 – открити тренировки по:
-      Хип-хоп танци
-      Плуване
-      Тенис
-      Народни танци
-      Йога
-      Борба
-      Волейбол и др.

11:30 - щафетни игри за деца
12:30 - баскетбол за деца
13:00 – Томбола с награди и закриване на събитието.

За организаторите: ИВЕМ ЛАЙФ е организация, която работи в областта на спорта, образованието, културата и младежките дейности. Основната дейност е организиране и мениджмънт на събития – спортни инициативи, семинари и обучения, организация на културни мероприятия.

Сдружение BG Бъди активен е национална организация работеща в областта на насърчаване на укрепваща здравето физическа активност (Health-enhancing physical activity – HEPA) Основна цел на сдружението е да се  популяризират ползите от редовните упражнения и активните дейности за развлечение и отдих сред българските граждани.

Wake Your Body- Активна събота се осъществява с финансовата подкрепа на Coca Cola.

За повече информация следете:
http://www.bgbeactive.org/
http://www.ivemlife.com/
Facebook – ИВЕМ ЛАЙФ ЕООД

Видяна 1752 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.