fbpx
Понеделник, 04 Май 2015 19:47 Written by 

Висока оценка за книгата „Църква” на отец Ангел Столинчев

В престижната седмична класация за книги на вестник „Сега” от 1 май 2015 година книгата на отец Ангел Столинчев – „Църква” е отличена като книга на седмицата. Това е едно наистина голямо признание за тази книга, която се откроява още сега като едно от най-значимите заглавия на 2015 година.

Тя е поставена на първо място в класацията за издания на седмицата като на второ, трето и четвърто място са заглавията „Безкраен пъзел” на Фрац Клоуз, изд. „Изток-Запад”, „Лакомството” на Марюел Барбери, изд. „Факел експрес” и „Историята на СС” на Найджъл Которн, изд. „Прозорец”.
Съдейки по първоначалния интерес се очакват се още много рецензии и отзиви за двутомника на отец Столинчев, който, както вече предсказахме, ще е от огромно значение не само за санданчани, но и за националната ни литература и култура.

Премиера на книгата „Църква” на отец Ангел Столинчев ще се състои на 22 май от 18:00 часа в "конферентна зала Сандански" на Интерхотел Сандански.

 

Видяна 2877 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.