fbpx
Сряда, 23 Април 2014 20:01 Written by 

Ден преди Празника на Сандански се проведе Шестата колоездачна...

Колоездачната обиколка се организира от Община Сандански и Спортен клуб „Пирински орел”при Гимназия „Яне Сандански” и е част от празничната програма за Празника на града. Старта бе даден от заместник кмета Младен Тимчев. Целта на обиколката, в която се включиха близо 20 колоездачи е популяризирането на колоезденето сред младите хора в Община Сандански и укрепване на тяхното здраве и воля.  Учениците  от 8 до 11 клас изминаха маршрут с дължина 85 км. през цялата санданска община. Завършиха в следобедните часове минути преди пристигането на иконата Света Богородица от Мелник. За тяхната безопасност бе осигурен полицейски автомобил, пилотна кола, линейка с медицински екип и сервизен микробус. Всички участници на финала получиха грамоти осигурени от Община Сандански.

След финала на колоездачната обиколка пристигна и иконата на Света Богородица от гр. Мелник, която бе съпроводена с шествие до манастир „Св. Св. Козма и Дамян”.

Видяна 1182 пъти
Рейтинг
(2 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.