fbpx
Понеделник, 19 Октомври 2015 21:03 Written by 
Андон Тотев: В следващите четири години индустриалните зони в община Сандански ще получат развитие Андон Тотев заедно с инвеститори открива един от големите обекти в Сандански

Андон Тотев: В следващите четири години индустриалните зони в община Сандански ще получат развитие

Комплекс от мерки ще бъдат взети с цел повишаване атрактивността и конкурентоспособността на локациите в община Сандански. Това е предвидено в програмата за развиите на общината в следващ 4 годишен период от кандидатът за четвърти мандат Андон Тотев. Дейностите в тази посока предвиждат доразвиване инфраструктурата в уличната и пътна мрежа в промишлените зони, както и цялостна реконструкция на уличната и пътната мрежа в промишлената част на Сандански. „Преди 12 години, когато поех поста кмет на община Сандански липсваше осветление, улиците бяха тъмни в целия град. Три мандата по-късно това вече е в миналото. В следващите години, ако получа доверието Ви ще продължа да надграждам постигнатото в тази посока и в промишлените и индустриални зони в общината. Целта ми е в Сандански да продължат да се наливат средства от инвеститори, каквито вече има, а с това доведе до разкриване на стотици работни места. „Била”, „Кауфланд”, „Пени” са само част от чуждестранните инвестиции, които се направиха в общината, благодарение на постоянната ми и балансирана политика, която водих с предприемачите”, подчерта кандидатът за кметския пост Андон Тотев. За да получат по-атрактивен вид промишлените и индустриални зони ще бъдат облагородени със зоните за отдих. Ще бъдат поставени и информационни табели, с цел обозначаване на териториията. Оптимист съм, че и в тази посока ще има резултати, тъй като вече има разработени проекти, подчерта още кметът успешно развил община Сандански в продължение на 12 години. На последните местни избори Андон Тотев взе превес над претендентите за кмет на община Сандански с 53,76% от общия брой гласоподаватели.

 

 

Видяна 2302 пъти
Рейтинг
(1 Глас)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.